Hoppa till huvudinnehåll

Stockholm International Hearing Center

Som en internationell hubb för både affärsliv och skiljeförfaranden erbjuder Stockholm en uppsjö av förhandlingslokaler och konferenscenter som kan passa olika individuella önskemål och behov från parterna

För de parter som söker förhandlingar med full service rekommenderar SCC att anlita Stockholm International Hearing Centre (SIHC).

  • SIHC erbjuder förhandlingslokaler med full service och är specialiserade på förhandlingar i skiljeförfaranden. 
     
  • SIHC har tre unika center i centrala Stockholm. Varje center har förhandlingslokaler av olika storlekar, allt beroende på förhandlingens omfattning. 
     
  • Utöver detta erbjuder SIHC catering, teknisk utrustning och hotelltjänster som kan tänkas passa parterna. 
     
  • SIHC erbjuder också parterna en egen projektledare som ansvarar för att organisera logistiska frågor rörande förhandlingarna såväl som att identifiera det som bäst passar parternas behov.

Ett annat alternativ är att vända sig till konferensanläggningar som exempelvis Näringslivets Hus, eller hotell som har dedikerade mötesrum som kan användas för förhandlingar i skiljeförfaranden. Det är inte heller ovanligt att organisera förhandlingar hos en advokatbyrå i Stockholm, något som kan reducera kostnaderna markant.