Hoppa till huvudinnehåll

SCC Arbitrators' Council

Här hittar du information om ledamöterna i SCC Skiljedomsinstituts Arbitrators' Council 2022–2024.

SCC Arbitrators’ Council är ett organ som inrättades 2022 för att främja våra relationer med skiljedomare över hela världen. Ledamöterna är SCC-ambassadörer som hjälper oss att öka medvetenheten om och främja internationellt skiljeförfarande, samt bredda vårt nätverk av användare i varje region. 

Ledamöterna är erkända skiljedomsspecialister inom sina respektive jurisdiktioner och väljs av SCC för en period om två år. Ledamöterna underlättar kontakterna med användare av våra tjänster i respektive region genom till exempel evenemang, möten och publikationer. Ledamöterna fungerar också som SCC:s rådgivare kring relevant juridisk utveckling i ledamöternas respektive regioner. 

En gång om året möts rådet för ett möte i Stockholm för att diskutera rådets tidigare och framtida verksamhet. Rådet och SCC kan också arrangera ytterligare möten vid behov. Ledamöterna arbetar pro bono och är inte involverade i SCC:s målhantering. 

För frågor gällande SCC Arbitrators’ Council, vänligen kontakta Sofia Halleback, affärsutvecklingschef, på sofia.h@sccarbitrationinstitute.com.

Ledamöter i SCC Arbitrators’ Council 2022–2024

Alexander

Alexander Foerster

Tyskland

Beata

Beata Gessel-Kalinowska vel Kalisz

Polen

Aigoul

Aigoul Kenjebayeva

Kazakstan

Markiyan

Markiyan Malskyy

Ukraina

Elijah

Elijah Putilin

Uzbekistan och Kirgizistan

Pirkka

Pirkka-Marja Põldvere

Estland

Mathias

Mathias Steinø

Danmark

Amund

Amund Bjøranger Tørum

Norge

Cosmin

Cosmin Vasile

Rumänien

Daiga

Daiga Zivtiņa

Lettland